Logo Llibreria la Cultural
Recomanacions

La Cultural recomana

Vacances d’hivern

  • Autor: Bernard MacLaverty
  • Traductor: Albert Torrescasana Flotats
  • Pàgines: 256
  • Editorial: L’Altra editorial i Libros del Asteroide
  • ISBN: 9788412006940
  • Preu: 19,95€

Una parella de jubilats, en Gerry i la Stella Gilmore, volen a Amsterdam per passar-hi un cap de setmana llarg amb la intenció de descansar, recuperar energies, visitar museus i, en termes generals, evaluar què en queda, de la seva vida. La seva relació de parella sembla estable, fàcil i sense sorpreses, però durant aquests quatre dies afloren les profundes incerteses que els separen i la distància potser insalvable que han acumulat amb els anys. I quan reapareixen els records d'una època convulsa a la seva Irlanda natal, les coses comencen a ensorrar-se. Bernard MacLaverty és un escriptor excepcional i delicat, d'estil elegant i precís i d'una honestedat fonda, que ens brinda una novel·la tendra, íntima i punyent, una petita joia sobre l'amor que ha patit el pas del temps.

«Vacances d'hivern és una novel·la d'una precisió emocional i una compassió extraordinàries que parla sobre com acceptar, de manera honesta, l'amor i la pèrdua de l';amor, la memòria i el dolor… Una novel·la enormement ambiciosa escrita per un artista al punt àlgid del seu poder creatiu», Colm Tóibín.

«La prosa de MacLaverty és enganyosament senzilla i gratificantment directa i honesta. Però el tema central d'aquesta novel·la que fa temps que esperàvem la resistència i les tensions inherents en l'amor que sobreviu molts anys és qualsevol cosa menys simple i directa. És el material del qual està feta la vida, Richard Ford.

Un retrat commovedor i ple d'esperança de les complexitats de l'amor, de la ploma d'un escriptor magistral que escriu des de la profunditat de la seva ànima», Anne Enright.

Llibreria La Cultural
Carrer Sant Joan, 12
08720 Vilafranca del Penedès
Tel. 93 892 08 48
Info@llibrerialacultural.cat
Segueix-nos a

Facebook  Twitter